Valmennusohjelma

Syyskauden 2017 toiminta

Syyskausi 2017 Tanssiklubi Starissa alkaa torstaina 24.8.2017 ja päättyy keskiviikkona 20.12.2017

Vuoden vaihteessa Starin omalla salilla järjestetään ohjattua harjoittelua ja valmennusta jotta kevätkauteen 2018 päästään starttaamaan täysillä.

Perhealennus 10% kurssihinnoista :

Aikaisemmin käytössä ollut sisaralennus on laajennettu tukemaan myös alaikäisten lasten vanhempien tanssiharrastusta. Perhealennus: 10% alennus kurssihinnoista alle 18 vuotiaille sisaruksille, alennus koskee myös perheen vanhempia jotka harjoittelevat Starissa.

Lapset ja juniorit :

Kilpatanssin ryhmiä keväälle on alkeistasolla ryhmä 1, jatkotasolla ryhmä 2 sekä kilpailijoille ryhmä 3. Ryhmiä valmentavat (Ansku) Anna-Liisa Bergström sekä Sami Helenius. Anskun vastuulla on alkeisryhmä kokonaisuudessaan, sekä latinalaistanssivalmennus. Sami Helenius vastaa lasten ja junioreiden vakiotanssivalmennuksesta.

Lastentanssien ryhmät aloittavat syyskaudella 2017 ja niitä valmentaa Veera Korpinen.

Kurssikuvaukset ja sisältö

Kursseille ilmoittautuminen

Aikuiset ja nuoriso :

Aikuisille ja nuorisolle tarjolla on myös laaja kattaus valmennusryhmiä alkeistasolta huipputason kilparyhmiin, lisäksi löytyy tekniikkavalmennusta, harjoitetunteja, kehonhuoltoa ja Ladies Only -lattaritunteja. Katso tarkemmat tiedot kurssikuvauksista.

Kurssikuvaukset ja sisältö

Kursseille ilmoittautuminen

 

Kesäkauden 2017 toiminta

Kesäkaudella Starin klubisali on avoinna joka päivä.

Kesäkursseja järjestetään koko kesän, kursseja on lapsista aikuisiin, sekä myös perheille. Katso lisätietoja kesäryhmien sivulta sekä aikataulusta.

Kesän aikataulu

Tervetuloa kesäryhmiin !