Kilpailutuloksia 7.1. Järvenpäästä

Starilaiset menestyivät hienosti kevätkauden ensimmäisessä kilpailussa, onnittelut kaikille kilpailuun osallistuneille pareille !

Miikka ja Sanni ottivat Juniori 2 C luokassa latinalaistansseissa puhtaalla ykkösrivistöllä kultaa ja myös vakiotansseissa kultaa voittaen kaikki tanssit tuomariäänillä.

Juniori 2 E luokassa Starin parit kilpailivat keskenään, Roni ja Mimosa hallitsivat latinalaistansseja ja Arttu ja Aada vakiotansseja, tiukassa kilpailussa kultaa ottivat Roni ja Mimosa ja Arttu ja Aada sijoittuivat hienosti hopeasijalle.

Seniori 3 C luokassa latinalaistansseissa Ahti ja Mirja taistelivat kohti hopeasijaa ja saavuttivat parin pisteen erolla pronssia finaalissa, vakiotansseissa Ahti ja Mirja veivät kultaa voittaen myös samalla valssin puhtaalla ykkösrivillä.

Yleisessä C -luokassa Matias ja Miia sijoittuivat latinalaistansseissa finaalin kuudellelle sijalle, tuomariäänissä oli läpi finaalin paljon hajontaa, lopullisesta sijoituksesta huolimatta Matiaksella ja Miiallakin oli tuomariäänissä myös kakkossijan merkintöjä.

Juniori 2 C Latinalaistanssit
1 Miikka Ahonen – Sanni Ruutu

Juniori 2 C Vakiotanssit
1 Miikka Ahonen – Sanni Ruutu

Juniori 2 E
1 Roni Löfman – Mimosa Sarvi
2 Arttu Salin – Aada Riihiaho

Seniori 3 C Latinalaistanssit
3 Ahti Kotisaari – Mirja Gröhn

Seniori 3 C Vakiotanssit
1 Ahti Kotisaari – Mirja Gröhn

Yleinen C Latinalaistanssit
6 Matias Kopperi – Miia Kopperi

(82 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *