Päivitys 18.3.2020 / Toiminta suljettu 13.4.2020 koronavirustilanteen takia

Päivitetty 18.3.2020 klo 13.39

Star ry – virustiedote 3

Hyvä Starilainen

Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti ja Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n hallituksen edellytyksestä, on Starin hallitus linjannut, että seuran kaiken muotoinen toiminta (lukuun ottamatta mahdolliset digitaalisilla alustoilla tapahtuvat harjoitukset tai ohjaustilanteet. Katso esim. youtubesta Hentojen “Tanssin taituriksi” kirjan videoita eri harjoitteisiin) tulee sulkea 13.4.2020 saakka.

Linjaus perustuu hallituksen kansalaisille ja viranomaisille 17.3.2020 antamiin rajoituksiin, joita myös koko tanssiurheiluyhteisön tulee noudattaa. STUL ry:n hallitus kehottaa kaikkia tanssiurheilun toimijoita suhtautumaan tähän erittäin vakavasti.

STUL:n suosituksen mukaan myös salien käyttö tulee kokonaisuudessaan sulkea hallituksen toimintarajoitusten mukaisesti. Klubisalilla voi edelleen käydä treenaamassa parin kanssa ja parhaillaan rakennamme järjestelmää, jolla estämme liian suuren parimäärän kertymisen klubisalille. Salilla saa olla vain yksi pari kerrallaan. Jos tunnet pienetkin flunssaoireet, niin ei tulla salille.

yst.terv. Star ry:n hallitus

 

———————————-


 

Päivitetty 17.3.2020 klo 12.47

Tanssiklubi Star ry:n sali on virallisesti suljettu ja toiminta keskeytetty ja ryhmät peruttu toistaiseksi.

Suomen hallituksen 16.3. linjausten mukaisesti myös harrastetilat suljetaan kaikelta julkiselta toiminnalta. Kun tilanne normalisoituu, pitämättä jääneet tunnit järjestetään kautta jatkamalla.

Yksityistunnit eivät ole julkista toimintaa, joten niitä voidaan klubisalilla pitää valmentajan ja parin keskinäisellä sopimuksella. Starin ulkopuolisilta valmentajilta klubisali on suljettu toistaiseksi.

Klubisalilla ei saa olla kuin korkeintaan 10 henkilöä kerrallaan. Pyrkikää koordinoimaan käynnit ja yksärit klubisalilla niin, että tämä rajoite toteutuu.

Salilla kävijöitä pyydetään myös ottamaan huomioon THL:n ohjeet epidemian leviämisen hidastamiseksi/ehkäisemiseksi. Erityisesti älä tule klubisalille, jos sinulla on flunssaoireita tai olet alle kaksi viikkoa sitten tullut ulkomailta.

Starin hallitus seuraa THL:n ja Suomen hallituksen toimia ja reagoimme niiden mukaisesti sekä informoimme jäseniämme. Seuraa siis Starin nettisivuja ja lue sähköpostiasi.

 

Terveisin Star ry, hallitus

——————————–

Päivitetty 15.3.2020 klo 20.20 :

Koulujen salivuorot on peruttu 27.3. asti, seuran oma sali on käytettävissä vapaaharjoitteluun ja yksityistunneille. Oman salin käyttö edellyttää salimaksun suorittamista.

yst.terv. Star ry, hallitus

———————————-

Hyvä Starilainen,

Suomen Tanssiurheiluliitolta (STUL) saamamme ohjeen mukaan perumme seuraavien kahden viikon ajaksi kaikki ryhmätunnit. Seuraamme Starissa tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista mahdollisimman pian. STUL on myös peruuttanut kaikki kisat toukokuun loppuun saakka.

Seuran oma sali ja todennäköisesti myös koulujen salit ovat on edelleen jäsentemme käytössä. Oman salin käyttö edellyttää salimaksun suorittamista.

Erikseen haluamme painottaa, että minkäänlaisten flunssaoireiden kanssa ei saa tulla saleille.

yst.terv. Star ry, hallitus

(89 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *