Kilpailut

Hyvä Starilainen

Kaikilla kilpailevilla tanssijoilla täytyy olla voimassa oleva kilpailulisenssi. Lisenssi on voimassa vain kalenterivuoden kerrallaan. Lisenssittömyys estää kilpailuihin osallistumisen.

Kilpailulisenssi on lunastettava viimeistään tulevan kilpailuvuoden tammikuun aikana. Edellisvuoden lisenssi on voimassa vielä tulevan vuoden tammikuun loppuun asti.

Lisenssin voi lunastaa keskellä vuottakin ennen ensimmäistä kilpailua, kuitenkin mieluiten vähintään kahta viikkoa aikaisemmin.

Viimeisimmät kilpailusäännöt Tanssiurheiluliiton sivulla.

TÄRKEÄÄ, toimi ehdottomasti tämän ohjeen mukaan! Maksettuasi lisenssin, lähetä henkilötietosi ja maksun viitenumero Marco Matinvedelle (marco.matinvesi(at)tanssiklubistar.fi), jotta tietosi saadaan jäsenrekisterissä ajan tasalle. Ilman lisenssitietoja Tanssiklubi Star ei voi ilmoittaa sinua ja tanssipariasi kilpailuihin.

Lisenssi sisältää myös urheiluvakuutuksen, joka korvaa kilpatanssin harjoituksissa tai kilpailuissa tapahtuneen tapaturman kuluja ko. vakuutusehtojen mukaisesti.

Lisenssistä ja vakuutuksesta sekä niiden maksamisesta saa lisätietoja STUL:n sivuilta.

Lisenssin hankkimista suositellaan kaikille kilpatanssia harrastaville seuramme jäsenille, vaikka eivät tänä vuonna kilpailisikaan, sen sisältämän  kilpaurheiluvakuutuksen vuoksi. Normaalit tapaturmavakuutukset eivät yleensä korvaa kilpaurheilussa tapahtuneita tapaturmia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *