Star-tietoa

Taustaa

Tanssiklubi Star on vuonna 1968 perustettu, eräs Suomen suurimmista, tunnetuimmista, pitkäikäisimmistä ja menestykkäimmistä tanssiurheiluseuroista. Seuran tavoitteena on edistää tanssiliikuntaa ja tanssiurheilua tarjoamalla jäsenistöllensä mahdollisuuden harrastaa tanssia tarpeittensa ja edellytystensä mukaisesti.

Seuran jäsenistö ja seuratoiminta

Tanssiklubi Starin jäsenistö koostuu eri-ikäisistä ja -tasoisista tanssinharrastajista ja tanssiharrastuksen ystävistä. Star tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua eri tavoin aktiivisesti seuratoimintaan ja sen kehittämiseen. Vuosittain järjestettävät tanssikilpailut, juhlat, esiintymiset ja leirit ovat vuoden kohokohtia ja keräävät starilaiset yhteen. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua hallitustoimintaan ja toimikuntiin, esim. varainkeruun, markkinoinnin, valmennustoiminnan, virkistystilaisuuksien, kurssien ja kesäleirien järjestämiseksi ja kehittämiseksi.

Opetusryhmät

Seuran jäsenet kokoontuvat viikottain omissa vakio- ja latinalaisamerikkalaistanssien alkeis-, jatko- ja kilpavalmennusryhmissään. Näiden lisäksi seurassa on myös harrastajille soveltuvia jatkoryhmiä, kilpatanssin tekniikkaryhmiä, kehonhuoltoa ja vapaaharjoitusaikoja. Lapsille ja junioreille on valmennusta useassa ryhmässä ja tasolla lastentanssissa ja kilpatanssissa.

Seuran valmentajat

Kilpatanssivalmennuksessaan Tanssiklubi Star on perinteisesti käyttänyt arvostettujen ammattivalmentajia. Tällä hetkellä Starilaisten ohjauksesta vastaavat mm. Helena Ahti-Hallberg, Matti ja Tea Kantola, Sami Helenius, Anna-Liisa Bergström, Mikko Koskelainen, Jaak Vainomaa, Veera Korpinen ja Tero Liljamo.

Harjoitustilat

Starin oma sali sijaitsee Helsingin Konalassa (Ristipellontie 14, 2.kerros. Fixuksen yläkerrassa), jossa seuran jäsenet voivat harjoitella päivittäin joko ohjatuissa ryhmissä, yksityistunneilla tai itsenäisesti.Tiloissa on kaksi salia, iso sali lähes 300 neliötä ja pieni sali noin 90 neliötä. Lisäksi oleskelutilat noin 100 neliötä, keittiö, 2 wc:tä ja pukuhuonetta.

Kaikki opetusryhmät kokoontuvat harjoituksiin omalla salilla. Tiedottaminen tapahtuu opetusryhmien (esim. WhatsApp), sähköpostin sekä seuran verkkosivun kautta.

Tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille. Halutessasi vuokrata tiloja ole yhteydessä meihin. Katso yhteystiedoista miten tavoitat meidät.

Näkyvyys ja sponsorointi

Tanssiurheilu kiinnostaa myös laajemmin yleisöä. Kukapa ei olisi seurannut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa ja keskustellut kuinka Kaikkoselta tai Kekeltä sujui samba! Tämän lisäksi Suomessa järjestetään vuosittain kansainvälisesti kovatasoisia ja mielenkiintoisia tanssiurheilukilpailuja, kuten Helsinki Open, Finland Open ja Grand Slam, jotka keräävät maailman parhaimmiston ottamaan mittaa toisistaan.

Suomen Tanssiurheiluliitto (STUL) ja sen jäsenseurat, ovat yhdessä sitoutuneet Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n Reilun Pelin – liikkunnan ja urheilun eettisiin periaatteisiin ja näitä kunnioitetaan myös Starissa.

Yrityksellänne tai yhdistyksellänne on oiva mahdollisuus sponsoroida toimintaamme ja näkyä positiivisesti julkisuudessa kauttamme.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenhakemuksen ja kurssi-ilmoittautumisen voit täyttää kätevästi suoraan kotisivullamme. Jäseniltä peritään vuosittainen jäsenmaksu, joka käytetään seuran kehittämiseen ja toiminnan ylläpitämiseen. Seuran jäsenet kuuluvat myös automaattisesti Suomen Tanssiurheiluliittoon. Ryhmäopetuksista peritään maksu erikseen.

Yhteystiedot ja kysymykset

Jäikö vielä jokin asia mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme lisää mitä kaikkea tanssi voikaan saada aikaan.

Tästä pääset seuran yhteystietoihin.

Tervetuloa Tanssiklubi Stariin!

2 kommentti

 1. Päivi Laatikainen-Mattsson says:

  Hei, löysin vanhoja papereita selaillessani 7.5.1999 pidetyn F-katselmuksen todistukseni. Minulle kävi huono tuuri, kun menetin parini, kun hönen tyttöystävänsä halusi aloittaa parini kanssa tanssimisen. Minulla kilpatanssi päättyi tuohon. Olen kyllä jatkanut tanssia eri tavoin, mutta näin jälkikäteen harmittaa vähän, että en hakenut uutta paria.
  Olisi mielenkiintoista tietää, kukahan parini mahtoi olla. En hänen nimeään muista. Onkohan teillä olemassa jotain artistoa, josta se näkyisi?

  Tiedustelee Päivi Laatikainen-Mattsson (silloinen Laatikainen)

 2. Tuan Doan says:

  Hei,

  Olemme ikäihmisten Hyvän elämän yhteisö Asolassa. Meidän Kotitalojen keskiöstä löytyy Päätalo, jossa järjestämme tapahtumia asukkaille.
  Järjestämme Päätalolla tiistaina 5.12 klo 15-17 itsenäisyyspäivän juhlan kutsuvieraille. Lavan mitta on leveys 5 metriä ja syvyys 3 metriä. Parkettilattia.

  Toivoisimme esityksen, joka sopisi itsenäisyyspäivän teemaan. Vieraiden pukukoodi on tummapuku. Kilpatanssiparin esiintyminen olisi mahtavaa. Tapahtuma taltioidaan Youtube-livellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com