Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT:

Nämä toimitusehdot koskevat Tanssiklubi Star ry:n (myyjä) verkkokaupan kautta hankittuja seuran palveluita (jäsenmaksu, kurssimaksuja, salivuoroja, jne.).

Yleisesti noudatetaan kuluttajasuojalakia (1978/38), joista alla koottuna tärkeimmät.

Myyjä toimittaa ostajan hankkiman palvelun järjestämällä sitä vastaavan kurssikuvauksen mukaisen kurssin, ylläpitämällä ajantasaista jäsenrekisteriä tai varaamalla aikaa salin käyttöön.

Palvelun kesto määräytyy ostetun tuotteen mukaan ja on siten määräaikainen. Ostaja tutustuu tarjottaviin palveluihin verkkosivuilla olevien kuvausten kautta.

Palvelu toimitetaan kuinkin tuotteen tuotekuvauksen mukaisesti ja ostaja sitoutuu maksamaan siitä tuotekohtaisen hinnan valitsemansa maksutavan mukaisesti.

Sopimus voidaan purkaa, jos jompikumpi osapuoli ei täytä omaa velvollisuuttaan. Mikäli ostaja ei maksa hankkimaansa tuotetta, hänellä ei ole sen käyttöoikeutta.

Kaikki palvelut maksetaan ennen niiden toimittamista ja esim. kursseille voi osallistua vain jäsen- ja kurssimaksun maksettuaan. Alkeis- ja peruskursseilla ensimmäinen kerta on ns. kokeilukerta, jota ei lasketa kurssille osallistumiseksi. Toisesta kerrasta alkaen ostaja sitoutuu maksamaan kurssimaksun ja uuden jäsenen kohdalla jäsenmaksun.

Näitä sopimusehtoja voi muuttaa myyjän ja ostajan keskinäisellä sopimuksella. Jos ryhmiin ei tule kannattavuuden kannalta riittävästi osallistujia, niin myyjä voi joko yhdistää ryhmiä tai jättää sen pitämättä, jolloin myyjä korvaa pitämättä jääneen ryhmän ostajalle.

Myyjä on ALV-lain mukaisesti yleishyödyllinen yhteisö, jonka palveluiden hinnoissa ei ole ALV:tä. Ilmoitetut hinnat ovat palvelun kokonaishintoja.

Mahdollisista maksumuistutuksista peritään 5 € jokaiselta muistutuskerralta.

Palveluihin ei sisälly vakuutuksia, jotka ostaja hankkii tarvittaessa itse. Tämä koskee kilpailevia ja myös harjoittelevia henkilöitä, joiden pitää itse huolehtia urheiluun tarkoitetun tapaturmavakuutuksen hankkimisesta Suomen Tanssiurheiluliiton ohjeiston mukaisesti.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com