Ohjeita

Yleistä:

Laskuja ei enää lähetetä kuin poikkeustapauksissa (esim. maksat osan kurssimaksua liikunta- tms. seteleillä), koska syksystä 2023 otimme käyttöön uuden tavan ilmoittautua kursseille.

Nyt kursseille ilmoittautuminen tapahtuu Starin nettisivuilla olevan Kaupan kautta ja samalla myös maksetaan kurssit. Maksutapoja voi valita pankki, luotto tai osamaksu.

Jos haluat maksaa liikunta-, kulttuuri-, tms. seteleillä, niin ole yhteydessä jorma.pyy ät tanssiklubistar.fi ja saat tarkemmat ohjeet maksusta. Samoin perhealennuksen saamiseksi ole yhteydessä em. henkilöön.

Tietoa maksamisesta – vaiheet

1 Katso ensin kohdasta ”Kurssit ja hinnasto” haluamasi kurssin/kurssien numerot.

2 Starin nettisivuilla klikkaa sanaa KAUPPA.

Siitä aukeaa kauppa, jossa paljon kursseja eri otsikoiden alla.

Siellä pitää valita haluamasi kurssit klikkaamalla sitä mustaa ”Lisää ostokoriin”-nappia.

3 Kun kaikki kurssit on lisätty ostokoriin, voi siirtyä maksamaan klikkaamalla jokin äsken valitun kurssin viereen ilmestynyttä ”Näytä ostokori”-tekstiä.

4 Sitten voi tarkistaa vielä mitä tilasit ja painaa ”Siirry kassalle”-nappia.

5 Täytä siinä vielä ne Laskutustiedot ja laita siihen oikealla olevaan ”Tilauksen kommentit”-ruutuun kurssilaisen nimi, jos toimit huoltajana. Vielä pitää laittaa rasti ruutuun kohtaan ”Olen lukenut ja hyväksyn tilaus- ja toimitustoimitusehdot.”

6 Valitse haluamasi maksutapa, 4 vaihtoehtoa ja paina ”Lähetä tilaus”-nappia. Toimi ruudulle tulevien ohjeiden mukaan (vaihtelee vähän valitun maksutavan mukaan).

7 Lopuksi saat ilmoituksen, että ”Tilaus vastaanotettu” sekä tiedot tilauksestasi ja asia on kunnossa.

Yleistä maksamisesta

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Star ry:lle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, on maksusi välitetty. Starin verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Starille.

Pankkimaksut

Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Starille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.
Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.
Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com