Maksutavat ja alennukset

Starissa on useita maksutapoja

Lasku

Lähetämme laskut tyypillisesti sähköpostitse. Laskut ovat viitteellisiä joten käyttämällä viitenumeroa helpotate myös seuran hallinnollista työtä. Mikäli teillä on perinteisiä liikuntaseteleitä käytössänne niin niistä kannattaa mainita jo kurssille liittyessä ja toimittaa ne seuralle kirjattavaksi ennen laskutusta.

Liikuntasetelit ja mobiilimaksu

Tanssiklubi Starissa on käytössä useita liikuntaseteli ja maksupalveluvaihtoehtoja, uusimpana näistä on 2019 alussa käyttöönotettu ePassi.

  • Smartum kulttuuri ja liikuntasetelit sekä mobiilimaksu
  • Tyky -setelit
  • Edenred mobiilimaksu
  • ePassi

Tanssiklubi Starin harjoitusmaksuja voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja kulttuurireteleillä. Myös Starin järjestämiin kilpailuihin voi maksaa kilpailuosallistumisen paikan päällä maksettaessa liikuntaseteleillä ja kulttuuriseteleillä. Kulttuurisetelit kelpaavat myös mm. Starin järjestämien kilpailuiden katsojamaksuina.

Smartumin mobiilimaksulla maksaminen tulee tehdä Starin Klubisalilla Espoossa, sovi maksusta Tero Liljamon kanssa. Edenredin mobiilimaksaminen onnistuu myös etänä.

Ohjeita ja sääntöjä :
  • Jäsenmaksua ei voi maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä.
  • Kurssimaksuja varten jäsenten on toimitettava liikuntasetelit seuran yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilöinä toimivat Maaria Vesterinen ja Tero Liljamo.
  • Toimitettujen liikuntasetelien/kulttuurisetelien summa vähennetään automaattisesti seuraavasta laskusta joka seteleitä käyttäneelle jäsenelle lähetetään. Seteleitä ei voi käyttää takautuvasti jo lähetettyä maksua varten, vaikka maksu olisi vielä maksamatta.
  • Liikuntasetelien toimitusohje :
– Allekirjoita ja käsittele kaikki käytettäväksi tarkoittamasi liikunta- ja kulttuurisetelit
toimittajan ohjeiden mukaisesti (nimestä pitää saada selvää!)
– Laita setelit kirjekuoreen
– Kirjoita kirjekuoren päälle Nimesi, Jäsennumerosi sekä liikuntaseteliesi
yhteenlaskettu arvo
– Toimita liikuntasetelit yhteyshenkilölle tarkastusta ja jatkokäsittelyä varten
Mahdollisia muita tilaisuuksia varten (leirit ym.) liikuntaseteleiden käyttöohjeet ilmoitetaan kyseisen tilaisuuden ilmoittautumisen tai maksuohjeiden yhteydessä.
Seuramme toimihenkilöt kirjaavat liikuntasetelit maksujärjestelmään, joka huomioi liikuntasetelien käytön automaattisesti.
Laskussasi näet aina millä arvolla liikuntaseteleitä on käytetty ja maksat vain yli jäävän osan.

Alennukset

Seurassamme on perhealennuskäytäntö, jolla perheet saavat kurssimaksuista 10% alennuksen, alennukseen ovat oikeutetuja jos perheestä jäseninä on vähintään kaksi lasta tai kaksi aikuista ja yksi lapsi.