Maksutavat ja alennukset

Starissa on useita maksutapoja

Kun olet klikannut ”Kauppa”-otsikkoa ja valinnut haluamasi ryhmät, jäsenyyden tai muun palvelun, voit valita maksutavan. Käytössä olevat maksutavat selviävät ”Kauppa”-valikon alta kohdasta Ohjeita. Olethan ilmoittanut säännöllisesti käyttämäsi sähköpostiosoitteen, koska siihen lähetetään myös seuran tiedotteita esim. ryhmien poikkeusjärjestelyistä.

Mikäli teillä on perinteisiä liikunta-, kulttuuri- tms. seteleitä käytössänne, niin niistä kannattaa olla yhteydessä jo ennen ryhmiin ilmoittautumista ja toimittaa ne seuralle kirjattavaksi. Ole yhteydessä jorma.pyy ät tanssiklubistar.fi saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Liikuntasetelit ja mobiilimaksu

Tanssiklubi Starissa on käytössä useita liikuntaseteli- ja maksupalveluvaihtoehtoja.

  • Smartum kulttuuri ja liikuntasetelit sekä mobiilimaksu
  • Tyky -setelit
  • Edenred mobiilimaksu
  • ePassi mobiilimaksu

Tanssiklubi Starin harjoitusmaksuja voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja kulttuurireteleillä. Kulttuurisetelit kelpaavat myös mm. Starin järjestämien kilpailuiden katsojamaksuina.

Smartumin mobiilimaksulla maksaminen tulee tehdä Starin Klubisalilla Konalassa, sovi maksusta Tero Liljamon kanssa. Edenredin ja ePassin mobiilimaksaminen onnistuu myös etänä. Ota varmuuden vuoksi kuva maksustasi ja lähetä se info ät tanssiklubistar.fi osoitteeseen.

Ohjeita ja sääntöjä :
  • Jäsenmaksua ei voi maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä.
  • Kurssimaksuja varten jäsenten on toimitettava liikuntasetelit seuran yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilöinä toimivat Jorma Pyy ja Tero Liljamo.
  • Toimitettujen liikuntasetelien/kulttuurisetelien summa huomioidaan maksussa. Seteleitä ei voi käyttää takautuvasti.
  • Liikuntasetelien toimitusohje :
– Allekirjoita ja käsittele kaikki käytettäväksi tarkoittamasi liikunta- ja kulttuurisetelit toimittajan ohjeiden mukaisesti (nimestä pitää saada selvää!)
– Laita setelit kirjekuoreen tai anna suoraan yllä mainituille yhteysheniköille
– Kirjoita kirjekuoren päälle Nimesi sekä liikuntaseteliesi yhteenlaskettu arvo
Mahdollisia muita tilaisuuksia varten (leirit ym.) liikuntaseteleiden käyttöohjeet ilmoitetaan kyseisen tilaisuuden ilmoittautumisen tai maksuohjeiden yhteydessä.
Seuramme toimihenkilöt kirjaavat liikuntasetelit maksujärjestelmään, joka huomioi liikuntasetelien käytön automaattisesti.
Laskussasi näet aina millä arvolla liikuntaseteleitä on käytetty ja maksat vain yli jäävän osan.

Alennukset

Seurassamme on perhealennuskäytäntö, jolla perheet saavat kurssimaksuista 10% alennuksen. Alennukseen ovat oikeutettuja ne, joiden perheestä jäseninä ja ryhmissä on vähintään kaksi lasta tai kaksi aikuista ja yksi lapsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com