Maksutavat ja alennukset

Starissa on useita maksutapoja

Lasku

Lähetämme laskut sähköpostitse kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Olethan ilmoittanut säännöllisesti käyttämäsi sähköpostiosoitteen, koska siihen lähetetään myös seuran tiedotteita esim. ryhmien poikkeusjärjestelyistä.

Laskut ovat viitenumerollisia, joten käyttämällä viitenumeroa kohdistuvat suorituksenne oikein. Mikäli teillä on perinteisiä liikuntaseteleitä käytössänne, niin niistä kannattaa mainita jo kurssille ilmoittautuessa/liittyessä ja toimittaa ne seuralle kirjattavaksi ennen laskutusta.

 

Liikuntasetelit ja mobiilimaksu

Tanssiklubi Starissa on käytössä useita liikuntaseteli- ja maksupalveluvaihtoehtoja.

  • Smartum kulttuuri ja liikuntasetelit sekä mobiilimaksu
  • Tyky -setelit
  • Edenred mobiilimaksu
  • ePassi mobiilimaksu

Tanssiklubi Starin harjoitusmaksuja voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja kulttuurireteleillä. Kulttuurisetelit kelpaavat myös mm. Starin järjestämien kilpailuiden katsojamaksuina.

Smartumin mobiilimaksulla maksaminen tulee tehdä Starin Klubisalilla Espoossa, sovi maksusta Tero Liljamon kanssa. Edenredin ja ePassin mobiilimaksaminen onnistuu myös etänä. Ota varmuuden vuoksi kuva maksustasi ja lähetä se info ät tanssiklubistar.fi osoitteeseen.

Ohjeita ja sääntöjä :
  • Jäsenmaksua ei voi maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä.
  • Kurssimaksuja varten jäsenten on toimitettava liikuntasetelit seuran yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilöinä toimivat Jorma Pyy ja Tero Liljamo.
  • Toimitettujen liikuntasetelien/kulttuurisetelien summa vähennetään automaattisesti seuraavasta laskusta joka seteleitä käyttäneelle jäsenelle lähetetään. Seteleitä ei voi käyttää takautuvasti jo lähetettyä maksua varten, vaikka maksu olisi vielä maksamatta.
  • Liikuntasetelien toimitusohje :
– Allekirjoita ja käsittele kaikki käytettäväksi tarkoittamasi liikunta- ja kulttuurisetelit toimittajan ohjeiden mukaisesti (nimestä pitää saada selvää!)
– Laita setelit kirjekuoreen
– Kirjoita kirjekuoren päälle Nimesi, Jäsennumerosi sekä liikuntaseteliesi
yhteenlaskettu arvo
– Toimita liikuntasetelit yhteyshenkilölle tarkastusta ja jatkokäsittelyä varten.
Mahdollisia muita tilaisuuksia varten (leirit ym.) liikuntaseteleiden käyttöohjeet ilmoitetaan kyseisen tilaisuuden ilmoittautumisen tai maksuohjeiden yhteydessä.
Seuramme toimihenkilöt kirjaavat liikuntasetelit maksujärjestelmään, joka huomioi liikuntasetelien käytön automaattisesti.
Laskussasi näet aina millä arvolla liikuntaseteleitä on käytetty ja maksat vain yli jäävän osan.

Alennukset

Seurassamme on perhealennuskäytäntö, jolla perheet saavat kurssimaksuista 10% alennuksen, alennukseen ovat oikeutetuja jos perheestä jäseninä on vähintään kaksi lasta tai kaksi aikuista ja yksi lapsi.