Aikuiset ja nuoriso

Alla olevat ryhmät ovat Starin koko opetussuunnitelman mukaisia ryhmiä ja niitä ei välttämättä kaikkia toteuteta, jos ryhmään ei tule tarpeeksi osallistujia. Ryhmiä voidaan myös yhdistää. Katso mitä ryhmiä tulevalle kaudelle on laitettu tarjontaan klikkaamalla ylärivin valikkoa ”Kurssit ja hinnat”.

Kilpatanssin peruskurssi nuorisolle ja aikuisille

Näillä tanssikursseilla opetellaan kilpatanssin perusteet ja tavoitteena on oppia alkeet kuuteen E-luokan tanssiin: vakio tansseista valssi, tango ja quickstep ja latinalaisamerikkalaisista tansseista samba, chacha sekä jive. Alkeiskursseilla opetus lähtee lajin alkeista, eikä ennakko-osaamista vaadita – ainoastaan halu oppia tanssimaan ja iloinen mieli.
Kurssilla opetellaan kunkin tanssin perusvuoroja ja niistä tehtyjä kuviosarjoja sekä tanssitekniikkaa. Kurssin yhtenä tavoitteena on antaa valmiudet F-katselmuksen suorittamiseen (valssi, quickstep, chacha ja jive). Alkeisryhmän jälkeen lisäopetusta saadaan tanssiurheilun jatkoryhmissä, kilpavalmennusryhmissä sekä tekniikkaryhmissä.
Kursseille voi tulla myös ilman omaa paria, sopiva pari saattaa löytyä kurssilta tai sellaista voi etsiä nettisivujemme parinhaun kautta. Ryhmän ohjaajana toimii Sami Helenius.

E-kilparyhmät erillisinä, nuorisolle ja aikuisille

Mikäli perusryhmistä on siirtymässä riittävästi tanssijoita seuraavalle tasolle, järjestetään E – D ryhmä, joissa valmentaja käy läpi sallittuja E- ja D-kuvioita sekä tekniikkaa. Muussa tapauksessa E- ja D-tason kilpailijat harjoittelevat yhdessä C-A-tason kilpailijoiden kanssa. 

Kilpavalmennusryhmät E-A tasoilla maanantaisin ja keskiviikkoisin

Tanssiklubi Starissa kilpavalmennusta on korkeammilla taitotasoilla yhteisissä E-A ryhmissä, joissa vakiotanssit harjoitellaan maanantaisin ja latinalaistanssit keskiviikkoisin. Valmennukset ryhmäkohtaisesti ovat joka viikko ja valmennusohjelmaan kuuluu tunnin ohjattu valmennus ja sen lisäksi practise.
Kilpavalmennusryhmien tunnit keskittyvät lähinnä tanssitekniikan ja kilpailuihin liittyvän toiminnan harjoitteluun. Tavoitteena on yhteisten harjoitteiden avulla syventää tietämystä ja osaamista kaikissa kilpailtavissa tansseissa. Tunneilla harjoitellaan myös jonkin verran uusia kuvioita, mutta tarkoituksena on, että omat koreografiat opetellaan erikseen esim. ammattivalmentajilta tilattavilla yksityistunneilla.
Valmentajina toimivat vakioissa Matti ja Tea Kantola ja lattareissa Helena Ahti-Hallberg.
Kilparyhmien valmennusta täydentävät erinomaisesti harjoite ja tekniikkatunnit sekä practise / ohjatut harjoitukset!

Tanssitekniikka, vakiot ja lattarit

Tanssitekniikan vakiotanssien ja latinalaistanssien ryhmää vetää Jaak Vainomaa. Tunneilla on aina omat aiheensa ja ryhmään voi erinomaisesti osallistua myös ilman paria. Joka toinen viikko vakio- ja joka toinen viikko lattaritekniikkaa. Ryhmän kokoontuessa ensimmäisen kerran, sovitaan tarkemmin aikataulu.

Vakiotanssitekniikkaryhmän ohjaajana on Mikko Koskelainen. Mikko päättää ryhmän toiveiden ja tanssijoiden tason mukaan kauden aiheet parhaiten kaikkien kehitystä palveleviksi. Ryhmän kesto 1,5 tuntia per kerta.

Ilmoittaudu kursseille: Kaikki ilmoittautumiset menevät nettisivun kohdan Kauppa  kautta.

Lisätietoja ryhmistä :

Sähköposti : in**@ta*************.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com