Aikuiset ja nuoriso

Kilpatanssin alkeisryhmät nuorisolle ja aikuisille

Näillä tanssikursseilla opetellaan kilpatanssin perusteet ja tavoitteena on oppia alkeet kuuteen E-luokan tanssiin: vakio tansseista valssi, tango ja quickstep ja latinalaisamerikkalaisista tansseista samba, chacha sekä jive. Alkeiskursseilla opetus lähtee lajin alkeista, eikä ennakko-osaamista vaadita – ainoastaan halu oppia tanssimaan ja iloinen mieli.
Kurssilla opetellaan kunkin tanssin perusvuoroja ja niistä tehtyjä kuviosarjoja sekä tanssitekniikkaa. Kurssin yhtenä tavoitteena on antaa valmiudet F-katselmuksen suorittamiseen (valssi, quickstep, chacha ja jive). Alkeisryhmän jälkeen lisäopetusta saadaan tanssiurheilun jatkoryhmissä, kilpavalmennusryhmissä sekä tekniikkaryhmissä.
Kursseille voi tulla myös ilman omaa paria, sopiva pari saattaa löytyä kurssilta tai sellaista voi etsiä nettisivujemme parinhaun kautta.
Valmennuksesta vastaa Sami Helenius.

 

E-kilparyhmät erillisinä, nuorisolle ja aikuisille

Mikäli perusryhmistä on siirtymässä riittävästi tanssijoita seuraavalle tasolle, järjestetään E – D ryhmä, joissa valmentaja käy läpi sallittuja E- ja D-kuvioita sekä tekniikkaa. Muussa tapauksessa E- ja D-tason kilpailijat harjoittelevat yhdessä C-A-tason kilpailijoiden kanssa. 

Kilpavalmennusryhmät E-A tasoilla maanantaisin ja keskiviikkoisin

Tanssiklubi Starissa kilpavalmennusta on korkeammilla taitotasoilla yhteisissä E-A ryhmissä, joissa vakiotanssit harjoitellaan maanantaisin ja latinalaistanssit keskiviikkoisin. Valmennukset ryhmäkohtaisesti ovat joka viikko ja valmennusohjelmaan kuuluu tunnin ohjattu valmennus ja practise.
Kilpavalmennusryhmien tunnit keskittyvät lähinnä tanssitekniikan ja kilpailuihin liittyvän toiminnan harjoitteluun. Tavoitteena on yhteisten harjoitteiden avulla syventää tietämystä ja osaamista kaikissa kilpailtavissa tansseissa. Tunneilla harjoitellaan myös jonkin verran uusia kuvioita, mutta tarkoituksena on, että omat koreografiat opetellaan erikseen esim. ammattivalmentajilta tilattavilla yksityistunneilla.
Valmentajina toimivat vakioissa Matti ja Tea Kantola ja lattareissa Helena Ahti-Hallberg.
Kilparyhmien valmennusta täydentävät erinomaisesti harjoite ja tekniikkatunnit sekä practise / ohjatut harjoitukset!

Tanssitekniikka, vakiot ja lattarit

Tanssitekniikan vakiotanssien ja latinalaistanssien ryhmää vetää tiistaisin Jaak Vainomaa. Tunneilla on aina omat aiheensa ja ryhmään voi erinomaisesti osallistua myös ilman paria.
Ryhmä kokoontuu tiistaisin Starin salilla Karakalliossa, valmentajana Jaak Vainomaa.

 

Ilmoittaudu kursseille :

http://www.tanssiklubistar.fi/ilmoittautuminen/

Lisätietoja ryhmistä :

Sähköposti : in**@ta*************.fi

Puhelin : 0405160338

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *