Harrasteryhmät

Tanssiurheilun harrasteryhmät

Harrasteryhmät ovat jatkoa kilpatanssin alkeiskursseille ja omiaan niille pareille tai vaikka yksittäisille tanssijoille, jotka haluavat kehittyä tanssissa ilman kilpailemista. Tanssiklubi Star on läpi historiansa ylläpitänyt tanssiurheilun kilparyhmien ohella myös tanssikursseja harrastajille soveltuvina ryhminä, joissa kuitenkin opetus perustuu vakioituihin kuvioihin.

Kilpatanssin alkeisryhmät maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin

Tällä tanssikurssilla opetellaan kilpatanssin aakkoset ja tavoitteena on oppia neljä F-luokan tanssia: vakio tansseista valssi sekä quickstep ja latinalasamerikkalaisista tansseista chacha sekä jive. Alkeiskurssilla opetus lähtee lajin alkeista, eikä ennakko-osaamista vaadita – ainoastaan halu oppia tanssimaan ja iloinen mieli.

Kurssilla opetellaan kunkin tanssin perusvuoroja ja niistä tehtyjä amalgamaatioita (kuviosarjoja) sekä tanssitekniikkaa. Kurssin yhtenä tavoitteena on antaa valmiudet F-katselmuksen suorittamiseen. Alkeisryhmän jälkeen lisäopetusta saadaan tanssiurheilun jatkoryhmässä.

Kurssille voi tulla myös ilman omaa paria, sopiva pari saattaa löytyä kurssilta tai sellaista voi etsiä paripörssin kautta.

Jatkoryhmä 1 ja 3 maanantaisin

Tanssiurheilun jatkoryhmässä opetus jatkuu alkeisryhmässä käydyistä asioista. Peruskurssin tanssien valssin, quickstepin, chacan ja jiven lisäksi jatkoryhmässä opetellaan kaksi uutta tanssia: tango ja samba. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet E-harjoituskilpailuun osallistumiseen ja tätä kautta mahdollistaa osallistuminen tanssiurheilutoimintaan myös kilpaillen.

Jatkoryhmä 4 torstaisin

Tanssiurheilun jatkoryhmässä opetus jatkuu jatkoryhmien 1,2 ja 3 käydyistä asioista. Ryhmän harjoituksiin kuuluu koreografioiden laajentaminen sekä perustekniikan parantaminen (mm. vartalonkannatus, liikeradat ja painon liikuttaminen). Ryhmässä on on mahdollista kehittää tanssitaitoja ilman kilpailuvelvoitetta, joten ryhmä sopii erinomaisesti myös kaikille niille jotka haluavat oppia tansseista lisää ilman kilpailemista.

Ladies Only Lattarit

Ladies Only on naisille suunnattu 45 minuutin hyvän olon tanssitunti!
Joka tunti opetellaan uusi koreografia ja käydään läpi erilaisia lattari tansseja.

Pikkutarkka tekninen osaaminen ei vedä pääroolia, vaan sen sijaan keskittyminen suunnataan iloiseen ja rentoon revittelyyn rytmisen musiikin tahdissa.

Kehonhuolto

Sunnuntai-illassa Starin salilla on myös ohjattua kehonhuoltoa joka ei jätä ketään kylmäksi, tervetuloa rentoutumaan viikon päätteeksi, tai vaikka valmistautumaan seuraavan viikon menoihin 🙂

 

Ilmoittaudu kursseille :

http://www.tanssiklubistar.fi/ilmoittautuminen/

Lisätietoja ryhmistä :

Sähköposti : info@tanssiklubistar.fi

Puhelin : 040560338