Harrasteryhmät

Tanssiurheilun harrasteryhmät

Harrasteryhmät ovat jatkoa kilpatanssin alkeiskursseille ja omiaan niille pareille tai vaikka yksittäisille tanssijoille, jotka haluavat kehittyä tanssissa ilman kilpailemista. Tanssiklubi Star on läpi historiansa ylläpitänyt tanssiurheilun kilparyhmien ohella myös tanssikursseja harrastajille soveltuvina ryhminä, joissa kuitenkin opetus perustuu vakioituihin kuvioihin.

Kilpatanssin alkeisryhmät maanantaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin

Näillä tanssikurssilla opetellaan kilpatanssin aakkoset ja tavoitteena on oppia kuusi E-luokan tanssia: vakio tansseista valssi, tango, quickstep ja latinalasamerikkalaisista tansseista samba, chacha, jive. Alkeiskurssilla opetus lähtee lajin alkeista, eikä ennakko-osaamista vaadita – ainoastaan halu oppia tanssimaan ja iloinen mieli.

Kurssilla opetellaan kunkin tanssin perusvuoroja ja niistä tehtyjä amalgamaatioita (kuviosarjoja) sekä tanssitekniikkaa. Kurssin yhtenä tavoitteena on antaa valmiudet F-katselmuksen suorittamiseen. Alkeisryhmän jälkeen lisäopetusta saadaan tanssiurheilun jatkoryhmissä.

Kurssille voi tulla myös ilman omaa paria, sopiva pari saattaa löytyä kurssilta tai sellaista voi etsiä parinhaun kautta.

Jatkoryhmät maanantaisin ja keskiviikkoisin

Tanssiurheilun jatkoryhmässä opetus jatkuu alkeisryhmässä käydyistä asioista. Peruskurssin tanssien lisäksi jatkoryhmässä harjoitellaan kahta uutta tanssia: foxtrot ja rumba. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet E-harjoituskilpailuun osallistumiseen ja tätä kautta mahdollistaa osallistuminen tanssiurheilutoimintaan myös kilpaillen. Kurssit soveltuvat erinomaisesti myös ilman kilpailutavoitteita harrastamiseen.

Kevätkaudella jatkoryhmät on jaoteltu aihealueiden mukaan kahteen erilliseen ryhmään, maanantaisin jatkoryhmään jossa harjoitellaan enemmän tanssiteksisiä ja paridynaamisia asioita ja keskiviikon Figure it ED – ryhmään, jossa harjoitellaan kuviosarjoja E-D-tason kuvioihin perustuen.

 

Ladies Only Lattarit

Ladies Only on naisille suunnattu 60 minuutin hyvän olon tanssitunti!
Joka tunti opetellaan uusi koreografia ja käydään läpi erilaisia lattari tansseja.

Pikkutarkka tekninen osaaminen ei vedä pääroolia, vaan sen sijaan keskittyminen suunnataan iloiseen ja rentoon revittelyyn rytmisen musiikin tahdissa.

Kehonhuolto

Sunnuntai-illassa Starin salilla on myös ohjattua kehonhuoltoa joka ei jätä ketään kylmäksi, tervetuloa rentoutumaan viikon päätteeksi, tai vaikka valmistautumaan seuraavan viikon menoihin 🙂

 

Ilmoittaudu kursseille :

http://www.tanssiklubistar.fi/ilmoittautuminen/

Lisätietoja ryhmistä :

Sähköposti : info@tanssiklubistar.fi

Puhelin : 040560338