Tanssikurssit

Lasten tanssikurssit tästä

Aikuiset ja nuoriso

Kilpatanssin alkeisryhmä 1 ja 2

Tällä tanssikurssilla opetellaan kilpatanssin aakkoset ja tavoitteena on oppia alkeet kuuteen E-luokan tanssiin: vakio tansseista valssi, tango ja quickstep ja latinalasamerikkalaisista tansseista samba, chacha sekä jive. Alkeiskurssilla opetus lähtee lajin alkeista, eikä ennakko-osaamista vaadita – ainoastaan halu oppia tanssimaan ja iloinen mieli.

Kurssilla opetellaan kunkin tanssin perusvuoroja ja niistä tehtyjä amalgamaatioita (kuviosarjoja) sekä tanssitekniikkaa. Kurssin yhtenä tavoitteena on antaa valmiudet F-katselmuksen suorittamiseen (valssi,quickstep,chacha ja jive). Alkeisryhmän jälkeen lisäopetusta saadaan tanssiurheilun jatkoryhmässä.

Kurssille voi tulla myös ilman omaa paria, sopiva pari saattaa löytyä kurssilta tai sellaista voi etsiä paripörssin kautta.

Syyskaudella 2017 alkeisryhmiä on kaksi kappaletta, molemmat maanantaisin, toinen ryhmä Itä-Helsingissä ja toinen Espoon Karakalliossa.

Itä-Helsingin valmennuksesta vastaa Sami Helenius ja Espoosta Tero Liljamo sekä Veera Korpinen

Jatkoryhmä 1 ja 2

Tanssiurheilun jatkoryhmässä opetus jatkuu alkeisryhmässä käydyistä asioista. Peruskurssin tanssien valssin, quickstepin, chacan ja jiven lisäksi jatkoryhmässä opetellaan kaksi uutta tanssia: tango ja samba. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet E-harjoituskilpailuun osallistumiseen ja tätä kautta mahdollistaa osallistuminen tanssiurheilutoimintaan myös kilpaillen.
Jatkoryhmä 1:n valmentajana toimii Sami Helenius

Kurssin jälkeen voidaan jatkaa joko kilpavalmennusryhmässä E-tasolla (kilpaileville pareille) ja/ tai 3. jatkoryhmässä.

Jatkoryhmä 3

Tiistain jatkoryhmä2 keväällä 2017
Tiistain jatkoryhmä2 keväällä 2017
Tanssiurheilun jatkoryhmässä opetus jatkuu alkeisryhmässä käydyistä asioista. Ryhmä soveltuu erinomaisesti myös jo aikaisemman jatkoryhmän käyneille. Peruskurssin tanssien valssin, quickstepin, chacan ja jiven lisäksi jatkoryhmässä opetellaan kaksi uutta tanssia: tango ja samba. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet E-harjoituskilpailuun osallistumiseen ja tätä kautta mahdollistaa osallistuminen tanssiurheilutoimintaan myös kilpaillen.

Jatkoryhmä 3 harjoittelee maanantaisin Starin omalla salilla ja valmentajana toimii Tero Liljamo ja Veera Korpinen

Kurssin jälkeen voidaan jatkaa joko kilpavalmennusryhmässä E-tasolla (kilpaileville pareille) ja/ tai edelleen jatkoryhmässä.

Jatkoryhmä 4

Tanssiurheilun jatkoryhmässä opetus jatkuu jatkoryhmien 1, 2 ja 3 käydyistä asioista. Ryhmän harjoituksiin kuuluu kuviotaitojen laajentaminen sekä perustekniikan parantaminen (mm. vartalonkannatus, liikeradat ja painon liikuttaminen). Ryhmässä on on mahdollista kehittää tanssitaitoja ilman kilpailuvelvoitetta, joten ryhmä sopii erinomaisesti myös kaikille niille jotka haluavat oppia tansseista lisää ilman kilpailemista.
Jatkoryhmä 4 harjoittelee keskiviikkoisin, valmentajana toimii Mikko Koskelainen

Kilpavalmennusryhmät

Tanssiklubi Starissa kilpavalmennusta on tarjolla kahdessa eri tasoryhmässä, tällä pyritään varmistamaan tasokohtainen valmennus ja tavoitteet sekä pitämään ryhmäkoot kohtuullisina. Kevätkaudella 2017 vakiotanssiryhmät pidetään maanantaisin ja latinalaistanssin ryhmät keskiviikkoisin. Valmennukset ryhmäkohtaisesti on joka viikko ja valmennukseen kuuluu tunnin ohjattu valmennus ja tunnin speedup-practise.

Vakiotanssit

ED-tason kilparyhmä, maanantaisin 18.00-19.00
Vakiotanssien practise, maanantaisin 19.00-20.00
CA-tason kilparyhmä, maanantaisin 20.00-21.00
Latinalaistanssit

ED-tason kilparyhmä, keskiviikkoisin 18.00-19.00
Latinalaistanssien practise, keskiviikkoisin 19.00-20.00
CA-tason kilparyhmä, keskiviikkoisin 20.00-21.00
Kilpavalmennusryhmien tunnit keskittyvät lähinnä tanssitekniikan ja kilpailuihin liittyvän toiminnan harjoitteluun. Tavoitteena on yhteisten harjoitteiden avulla syventää tietämystä ja osaamista kaikissa kilpailtavissa tansseissa. Tunneilla harjoitellaan myös jonkin verran uusia kuvioita, mutta tarkoituksena on että omat koreografiat opetellaan erikseen mm. ammattivalmentajilta tilattavilla yksityistunneilla.

Kilpavalmennusryhmään osallistuminen edellyttää parilta aktiivista kilpailutoimintaa tai aiempia näyttöjä aktiivisesta kilpailemisesta.

Valmentajina toimivat vakioissa Matti ja Tea Kantola ja lattareissa Helena Ahti-Hallberg.

Tanssitekniikka vakiot ja lattarit

Tanssitekniikan vakiotanssien ja latinalaistanssien ryhmää vetää tiistaisin Jaak Vainomaa. Tunneilla on aina omat aiheensa ja ryhmään voi erinomaisesti osallistua myös ilman paria

Tiistaisin Starin omalla salilla, valmentajana Jaak Vainomaa

Vakiotanssitekniikka

Tanssitekniikkatunnit ovat omiaan niille tanssijoille, jotka haluavat syventää tietämystään kilpatansseista. Kauden aikana tunneilla käsitellään yksityiskohtaisesti kaikkien tanssien tekniikkaa.

Kullakin tunnilla on oma aiheensa. Tunnilla tehdään aiheeseen sopivia harjoitteita sekä yksin että pareittain. Tunti sopii erityisesti kilpaileville pareille, mutta myös tanssiurheilun 1. 2. ja 3. jatkoryhmästä eteenpäin tanssia harrastaneille.

Vakiotekniikkaa opettaa ammattilaisopettaja Mikko Koskelainen.

Vakiotekniikkatunnit pidetään joka viikko keskiviikkoisin

Lattariharjoitteet

Harjoiteryhmä sopii kaikille tanssijoille, jotka haluavat syventää tietämystään kilpatansseista. Kauden aikana tunneilla tehdään erilaisia harjoitteita jotka tukevat latinalaistansseja, joillain tunneilla tehdään myös crosslearnigiä vakiotansseihin, mutta keskittyminen on toki latinalaistanssien puolella.

Kullakin tunnilla on oma aiheensa. Tunnilla tehdään harjoitteita yleensä yksin, mutta myös paritekniikkaa tehdään. Tunti sopii erityisesti kilpaileville pareille, mutta myös tanssiurheilun 1. 2. ja 3. jatkoryhmästä eteenpäin tanssia harrastaneille.

Lattariharjoitteita valmentaa seuravalmentaja Tero Liljamo

Tunnit pidetään joka viikko maanantaisin.

Tunneille voi osallistua myös kertamaksulla.

Lisätietoja kursseista antaa valmennusvastaava Tero Liljamo, te**********@ta*************.fi , 0405160338

Kesäryhmät 2017

Lisätietoa kesäryhmistä tästä linkistä

Lattarikesä 2017

HUOM ! Lattarikesä on saanut jatkoa 17.7.-14.8. , ilmoittaudu mukaan

Kesällä 2017 jatketaan lattariharjoitteita maanantaisin 8.5. – 10.7. klo 18-19
Kesän ryhmä on jatkoa kevään lattariharjoitteille ja koko kesäkausi jatketaan perustekniikan parissa. Kurssille voi tulla myös kertamaksulla.

Kesän ohjelma :

8.5. Chacha

15.5. Pasodoble

22.5. Jive

29.5. Rumba

5.6. Samba

12.6. Chacha

19.6. Pasodoble

26.6. Jive

3.7. Rumba

10.7. Samba

Lattarikesän jatko :

17.7. Chacha

24.7. Pasodoble

31.7. Jive

7.8. Rumba

14.8. Samba

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com