Ansku Bergström

anskuOlen raahelaissyntyinen kilpatanssija, jonka sydän sykkii tanssille ja liikunnalle musiikin tahdissa. Rantauduin pääkaupunkiseudulle 19-vuotiaana tanssin ja parempien työmahdollisuuksien perässä. Raahen Rytmikkäät on kasvattiseurani, ja myöhemmin siirryin Oulun Telemarkin riveihin. Olen saanut edustaa Suomea maajoukkueessa sekä kilpaillut showtanssin pienryhmässä saavuttaen SM-kullan. Kilpatanssin ammattilaiseksi siirryin vuonna 2007. Olen suorittanut Suomen Tanssiopettajain Liiton STOL-tutkinnon ja International Dance Teachers Association -liiton IDTA Licentiate -tutkinnon. Minulla on myös Cidesco-kosmetologin koulutus.

Vuodesta 2000 lähtien olen ohjannut erilaisia tanssitunteja (mm. lattari, paritanssi, showtanssi) sekä aerobic-, lihaskunto- ja kehonhallintatunteja. Tanssinopetus ja jumppien ohjaaminen on minulle hyvin palkitsevaa, koska koen näin pystyväni välittämään ihmisille liikunnan ja musiikin tuoman ilon.

Tanssiklubi Starissa Ansku valmentaa lasten ja juniorien alkeisryhmiä sekä jatkoryhmien ja kilparyhmien latinalaitansseja.

Lisätietoa Anskusta http://www.annaliisabergstrom.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com