Matti ja Tea Kantola

mattiteaMatti ja Tea Kantola aloittivat yhteisen tanssiuransa vuonna 1996. Amatööriuransa he lopettivat vuonna 2006 siirtyen ammattilaislattioille. Heidän erikoisalaansa ovat vakiotanssit, joissa he kilpailevat tärkeimmissä kansainvälisissä kilpailuissa sekä kotimaan ammattilaiskilpailuissa. Valmennusoppia olemme hakeneet Englannista, Tanskasta ja Italiasta.

Tanssilattioiden ulkopuolella Tea on ammatiltaan kemian ja biologian aineopettaja ja on siis suorittanut opettajan pedagogiset opinnot, joten lasten ja nuorten parissa toimiminen on hänelle erittäin tuttua. Matti puolestaan työskentelee Helsingin Ammattikorkeakoulussa ja on suorittanut ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot. Jalkaterapeuttina Matti on perehtynyt alaraajojen toimintaan sekä toimintahäiriöihin ja voi käyttää hyödyksi myös näitä tietoja tanssinopetuksessa. Myös Tea on suorittanut opintoja ihmisen fysiologiasta ja anatomiasta.

Molemmat ovat suorittaneet Suomen Tanssinopettajain Liitontanssiurheiluopettajan tutkinnon ja he voivat toimia tuomareina alue- ja kansallisissa tanssiurheilukilpailuissa. Lisäksi he ovat suorittaneet ISTD:n Modern Ballroom Associate-tutkinnon sekä Suomen Tanssiurheiluliiton seuravalmentajatutkinnon.

Tanssiklubi Starissa Matti ja Tea Kantola toimivat vakiotanssien vastuuvalmentajina ja valmentavat maanantaisin vakioiden kilparyhmiä.

Matin ja Tean omat sivut: http://www.mattitea.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com