Mikko Koskelainen

Mikko

Olen espoolainen tanssinopettaja, jolla on takana pitkä ura kilpaurheilijana. Aloitin tanssiurheilun harrastamisen vuonna -87 ja amatööriurani aikana saavutin useita finaalipaikkoja SM-kilpailuissa sekä on edustin Suomea mm. PM- ja MM-kisoissa. Kuuluin useita vuosia myös Suomen maajoukkueen kokoonpanoon. Siirryin ammattilaiseksi vuonna 2007 ja siitä lähtien olen opettanut pääkaupunkiseudun tanssiurheiluseuroissa niin kilpailijoita kuin tanssin harrastajiakin.

Koko urani aikana olen pyrkinyt valmentautumaan niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin huippuopettajien johdolla. Tanssin opiskelu jatkuu edelleen ammattilaisena opetuksien ohella, koska haluan olla mukana tanssin kehityksessä ja omalta osaltani päästä vaikuttamaan siihen.

Olen suorittanut Suomen Tanssinopettajainliiton diplomitanssinopettajatutkinnon sekä kansainvälisen ISTD Licentiate -tutkinnon. Minulla on kotimainen ja kansainvälinen tuomarilisenssi, jotka antavat oikeudet tuomita mestaruuskilpailuja niin koti- kuin ulkomaillakin.

Opetuksessani pyrin olemaan innostava ja luomaan tanssijoille hyvän perustan tanssin laaja-alaista oppimista varten. Haluan myös tuottaa oppilailleni onnistumisen elämyksiä, jotta positiivinen asenne ja uteliaisuus tanssia kohtaan säilyisi.

Nettisivut löytyvät osoitteestä: www.valssaamo.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com