Tilanne heinäkuussa 2023

Uusi tanssisali on nyt lähes normaalissa käytössä, salile pääsee vapaaharjoittelemaan halutessaan kelon ympäri ja lattia on todettu toimivaksi myös maailmanhuippujen taholta. Pikkusali on vielä viimeistelyvaiheessa joten vielä jonkin verran elokuun puolelle kaikki treenit on ison salin puolella.

Heti elokuun alussa starttaa myös workshopit ja varsinaiset syyskauden ryhmät aloittavat elokuun loppupuolella.

Tilanne kesäkuussa 2023

Ison salin lattiaa on jo koeajettu muutama viikko ryhmätuntien, yksityistuntien ja vapaaharjoittelijoiden toimesta. Täyteen käyttöön tilat saadaan piakkoin kunhan kriittiset viimeistelyt saadaan valmiiksi. Muista tiloista on saatu lähes valmiiksi aulatilat ja myös pienemmän salin parketti on jo paikallaan.

Salin saadaan normaaliin käyttöön kesäkuun loppuun mennessä, jolloin salille pääsy vapaaharjoitusajan lunastaneille on myös saatu järjestettyä.

Saliprojektia on ollut tekemässä useita seuran jäseniä ja töiden etenemistä on ollut mukavaa seurata kun kokoajan on ollut hienoa edistystä töiden osalta. Suuri kiitos kaikille jotka ovat olleet antamassa oman panoksenne tämän uuden hienon tanssitilamme käyttöönsaattamisessa! Vielä on toki hommia jäljellä mutta hienosti ollaan voiton puolella 🙂