Salisäännöt ja ohjeet

Tanssiklubi Star on tanssiurheiluseura, jonka tarkoitus on edistää tanssiurheilua sen monissa muodoissa. Kaikki toiminnassamme mukana olevat pyrkivät parhaansa mukaan tasapuolisesti, oikeudenmukaisesti ja esimerkillisesti käyttäytyen edistämään tanssiurheilun ja tanssin harrastusta. Näitä sääntöjä sovelletaan seuran järjestämissä harjoituksissa oli harjoitus ohjattu tai ilman ohjausta ja niiden tarkoitus on luoda harjoituksiin miellyttävä, rauhallinen ilmapiiri.

Nämä säännöt koskevat kaikkia tanssijoita, vanhempia, huoltajia ja muita salilla olevia.

Yleistä:

Starin Klubisali (myöhemmin Sali) on käytettävissä ympäri vuoden jäsenillemme, vieraileville tanssijoille sekä valmentajille. Salin yhteisiä sääntöjä on ehdottomasti noudatettava.

Sali on avoinna arkisin ja viikonloppuisin pääsääntöisesti klo 8.00-22.00 ja salilla on oma vuorokalenteri, joka löytyy Starin kotisivulta.

Pääsy salille:

Salille pääsee normaalisti etuovesta aina kun salilla pidetään ryhmätunteja. Takaovelle on asennettu sähköinen ovenhallinta ja sitä käyttävät muina aikoina harjoitteluoikeuden lunastaneet.  Salilla harjoittelua varten on jokaisen kävijän lunastettava oma harjoitteluoikeus. Pareista molemmilla pitää siis olla harjoitteluoikeus. Kausiharjoittelijat voivat käyttää sähköistä avausjärjestelmää, mutta satunnaisille kävijöille ei tätä mahdollisuutta tarjota, joten he pääsevät salille kun salilla on jo muita paikalla tai ovat valmentajan kanssa yksityistunnille.

Salivuorot:

Voit harjoitella salilla itsenäisesti vapaaharjoitteluvuoroilla. Ryhmätuntien aikana hiljaiseen harjoitteluun voi käyttää joko toista vapaana olevaa salia tai lounge-tilaa.

Tarkista kotisivun klubikalenterista salin tapahtumien aikataulu.

Tanssisalin säännöt

 1. Poista kenkäsi heti eteisessä ja laitat ne kenkähyllyyn. Saliin ulkokengillä meneminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!
 2. Salille ei saa tuoda eläimiä, meillä harjoittelee myös allergikkoja!
 3. Pienen salin kautta kulkiessasi, älä häiritse harjoituksia isossa salissa.
 4. Kuittaa yksittäiskerroilla nimesi käyttäjävihkoon, joka löytyy lounge-tilan pöydältä.
 5. Vaihda vaatteesi pukuhuoneissa. Salilla on 25 säilytyslokeroa, joista vapaana olevia voi käyttää tavaroiden säilytykseen harjoitusten ajaksi.
 6. Jos olet päivän ensimmäinen treenaaja, moppaa tanssisalin lattia kuivalla mopilla. Ohjeet löytyvät ohjemapista keittiön hyllyltä.
 7. Tarkista kenkiesi pohjat ja korkosuojat, että niistä ei tule naarmuja lattiaan.
 8. Harjaa kenkäsi pukuhuoneissa oleviin roskiksiin ylimääräisen irtoroskan välttämiseksi.
 9. Parketille ei saa laittaa mitään kosteaa! Jos näin kuitenkin käy, kuivaa lattia välittömästi.
 10. Musiikin soittojärjestys on tarvittaessa salikalenterissa. Poikkeuksista sovitaan yhteisesti kulloinkin salilla harjoittelevien kesken.
 11. Mikäli salilla pidetään yksityisvalmennusta, valmentajan on otettava huomioon myös muut salilla harjoittelevat ja musiikin soittojärjestys.
 12. Salilla olevat vastaavat siitä, ettei salilla liiku asiattomia henkilöitä.
 13. Älä jätä pukuhuoneisiin omia tavaroitasi yön yli.
 14. Laita roskat roskikseen ja siivoa jälkesi keittiöstä.
 15. Muiden parien auttaminen harjoituksissa on sallittua vain ja ainoastaan parin antamalla luvalla, älä siis tarpeettomasti häiritse toisten harjoitusrauhaa.
 16. Jos lähdet salilta viimeisenä sammuta sähkölaitteet ja valot. Tarkista lähtiessäsi että salin pääovi menee lukkoon.
 17. Jos huomaat kiinteistössä vikaa, ota yhteyttä salivastaavaan jorma pyy tai tero liljamo ät tanssiklubistar.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com