Tervetuloa Starin tanssisalille Espooseen!

Starin klubisalille ovat tervetulleita kaikki tanssijat ja opettajat, tässä yleisiä ohjeita salin käytöstä.

Salille pääsee parhaiten autolla sekä bussilla niin Leppävaarasta kuin esimerkiksi Elielin aukiolta Helsingistä. Salin osoite on Karakalliontie 10, 02620 Espoo

Tullessasi julkisilla, voit katsoa nopeimman reitin reittioppaasta.

 

TANSSIJAT

Voit tulla vapaaharjoitusajalle tai yksityistunneille aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusvuoroina, kun olet lunastanut salinkäyttömaksun.

Kirjaa aina käyntisi salilla olevaan vihkoon! Yksityistunnit sitä varten varattuun vihkoon ja vapaat harjoitukset siihen varattuun.

Starin tanssisalin maksut:

  • Salin käytöstä peritään korvaus, jonka voi maksaa kahdella tavalla:
  • 1) kertamaksuna jäsenet 10 € ja muut 15 € per kerta per pari. Laita maksusi kirjekuoreen, merkitse kuoreen nimesi ja mitä maksu koskee, pudota kuori salilla olevaan valkoiseen postilaatikkoon. Muista kirjata käyntisi myös salilla olevaan vihkoon.
  • 2) kausiharjoitteluoikeudella, 60 €/kausi (tammi-huhtikuu, touko-heinäkuu ja elo-joulukuu). Tämä mahdollisuus edellyttää Starin jäsenyyttä ja kausiharjoitteluoikeuden tilaamista etukäteen kurssi-ilmoittautumisten kautta. Huomatkaa, että parista molemmilla pitää olla kausiharjoitteluoikeus.

Kausitilaukset voi tehdä suoraan Starin ilmoittautumiskaavakkeella.

Jos olet maksanut koko kauden vapaaharjoitusmaksun sekä jäsenmaksun, saat avattua salin oven puhelinsoitolla ja pääset treenaamaan kätevästi koska tahansa.

STARIN VALMENTAJAT

  • Voit järjestää yksityistunteja aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusvuoroina. Huomioi, että salilla soitetaan salikalenteriin merkittyjen vuorojen mukaisesti joko lattari- tai vakiotanssimusiikkia.
  • Kirjaa aina pitämäsi tunnit salilla olevaan valmentajien vihkoon.
  • Antaessasi yksityistunteja Starin pareille, sinun ei tarvitse maksaa salin käytöstä. Huomioithan tämän yksityistunnin hinnassa!
  • Muille kuin Starin pareille maksu on 15€/kerta/pari. Maksu jätetään kirjekuoressa salilla olevaan valkoiseen postilaatikkoon. Merkitse kuoren päälle oma nimesi, parin nimi ja päivämäärä.

MUUT VALMENTAJAT

  • Mikäli haluat valmentaa Starin salilla, ota yhteyttä seuran valmennusvastaavaan (Tero Liljamo) tai hallitukseen hallitus(a)tanssiklubistar.fi

Kunnioita muita salilla harjoittelevia ja anna heille harjoittelurauha!

Muistathan noudattaa yleisiä salin käyttöohjeita ja Starin käyttäytymissääntöjä, jotka löytyvät myös salin seinältä.