Tervetuloa Starin tanssisalille Helsinkiin

Starin klubisalille ovat tervetulleita kaikki tanssijat ja opettajat, tässä yleisiä ohjeita salin käytöstä.

Salin osoite on Ristipellontie 14 (2.kerros, Fixuksen yläpuolella ja Motonettiä vastapäätä), 00390 Helsinki

Tullessasi julkisilla, voit katsoa nopeimman reitin reittioppaasta.

TANSSIJAT

Voit tulla vapaaharjoitusajalle tai yksityistunneille aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusvuoroina, kun olet lunastanut salinkäyttömaksun.

Kirjaa aina käyntisi salilla olevaan vihkoon! Yksityistunnit sitä varten varattuun vihkoon ja vapaat harjoitukset siihen varattuun.

Starin tanssisalin maksut:

  • Salin (pieni tai iso sali) käytöstä peritään korvaus, jonka voi maksaa kahdella tavalla:
  • 1) kertamaksuna Starin jäsenet 5 € ja muut 8 € per henkilö (10€/15€ per pari). Laita maksusi kirjekuoreen, merkitse kuoreen nimesi ja mitä maksu koskee, pudota kuori salilla olevaan valkoiseen postilaatikkoon. Kertakäynnit sovittava aina etukäteen Jorma Pyyn kanssa (katso yhteystiedoista kohta salivaraukset puh.nro, johon voi lähettää tekstarin, jos hän ei heti vastaa). Häneltä saa myös tarkemmat ohjeet salille pääsystä.
  • 2) kausiharjoitteluoikeudella, 60 €/kausi (tammi-huhtikuu, touko-heinäkuu ja elo-joulukuu). Tämä mahdollisuus edellyttää Starin jäsenyyttä ja kausiharjoitteluoikeuden tilaamista etukäteen kurssi-ilmoittautumisten kautta. Huomatkaa, että parista molemmilla pitää olla kausiharjoitteluoikeus. Saat paluupostissa ohjeet salille pääsystä.

Kausitilaukset voi tehdä suoraan Starin kaupasta.

Jos olet maksanut koko kauden (1/3 vuotta) vapaaharjoitusmaksun sekä jäsenmaksun, saat avattua salin takaoven (ovi 21 pihan läpi oikealle menemällä) koodilla ja pääset treenaamaan kätevästi koska tahansa.

STARIN VALMENTAJAT:

  • Voit järjestää yksityistunteja aikatauluun merkittyinä vapaaharjoitusvuoroina. Huomioi, että salilla soitetaan salikalenteriin merkittyjen vuorojen mukaisesti joko lattari- tai vakiotanssimusiikkia.
  • Antaessasi yksityistunteja Starin salilla, sovi tunnista aina etukäteen Jorma Pyyn kanssa. Hän merkkaa yksityistunnit salikalenteriin, josta kaikki voivat tarkastaa salille tullessaan salitilanteen.
  • Myös ryhmille voit sopia järjestettäväksi yhden tai useamman kerran (leiri, workshop, tms.). Sovi asia aina etukäteen Jorma Pyyn kanssa. Hän varaa salin ja merkkaa sen salikalenteriin sekä sopii salivuokran laskutuksesta.
  • Maksun suorittamisesta sovitaan samalla kun varaat salin yksityistuntia tai jotakin ryhmää varten. Salivuokra ryhmille on 25€/tunti ja yksityistunneille 8€/tunti.

MUUT kuin Starin valmentajat:

  • Mikäli haluat valmentaa Starin salilla, ota yhteyttä seuran valmennusvastaavaan (Tero Liljamo) tai suoraan Jorma Pyyhyn. Katso puh.nro kohdasta Star tietoa >Yhteystiedot ja palaute sekä sieltä Tilojen vuokraukset.

Kunnioita muita salilla harjoittelevia ja anna heille harjoittelurauha!

Muistathan noudattaa yleisiä salin käyttöohjeita ja Starin käyttäytymissääntöjä, jotka löytyvät myös salin seinältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com