LatinoShow ryhmät kokoontuvat kolme kertaa ma.3.6., ti.4.6. ja ma.10.6. siten, ryhmä aloittaa joka kerta klo 17.30-18.30 tanssitunnilla ja klo 18.30-19.30 on tekniikkatunti. Ma.3.6. tekniikkatunnille klo 18.30 tulee Ansku Bergström tutustumaan ryhmään ja aloittamaan koreografian tekemmisen sekä neuvomaan mihin ryhmän tulee tiiviskurssilla keskittyä sekä sopimaan jatkosta elokuusta alkaen. Sovitaan siitä, mitä syksyllä tehdään (elokuussa viimeistellään koreografia) ja mihin kilpailuihin tähdätään. Muuten ryhmien ohjaamisesta vastaavat Helmi Käpyaho ja Nella Jussilainen.

Hinta tiiviskurssille on 50€ tai yksittäiskerta 20€/kerta.

Ryhmissä ja tekniikkatunneilla aloitetaan uusien koreografioiden valmistelu syksyn kisoja ajatellen. Sovitaan yhdessä siitä, mitä syksyn aikana tehdään ja mihin kilpailuihin tähdätään. Syksyllä näitä ryhmiä jatketaan siten, että molemmista ryhmistä tulisi ainakin yksi kisaryhmä. Kesästä alkaen ryhmän kummina toimii Ansku.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan heti ja laskun ryhmistä saa kesäkuussa. Myös yksittäisille kerroille pitää ilmoittautua, jotta voin kertoa läsnäolijat valmentajille. Myös yksittäiset kerrat laskutetaan kesäkuussa. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä seuraavat tiedot: (joko jorma.pyy ät tanssiklubistar.fi tai WhatApissa tai Signalissa Jorma Pyy, nolla neljä nolla ja 5547981) Nimi, puh.nro, sähköposti (sellainen jota luet säännöllisesti) ja ryhmä(t) johon osallistut. Lisätietoa ryhmmistä em. s.postiosoitteesta.