Starin kevätkausi 2023 alkaa viikolla 2 eli ma.9.1. ja jatkuu siitä kaikkien ryhmien osalta 14 kerralla huhtikuun loppupuolelle. Lopetuspäivä riippuu hiukan siitä, onko kevään aikana jotakin poikkeavaa, ettei ryhmää jollakin viikolla olisi. Talvi-/hiihtoloma pidetään viikolla 8 (20.-26.2.) ja silloin ei ryhmiä pidetä.

Ryhmät ovat samat, samaan aikaan ja samoissa paikoissa kuin nyt syksyllä 2022. Kevään aikana järjestetään lisäksi ryhmille minileirejä ja tanssiurheilua tukevaa muuta toimintaa. Tästä ensimmäinen on ke.4.1. klo 18-20 Starin salilla järjestettävä Maija Salmisen vetämä fysioterapeuttisiin asioihin keskittyvä työpaja. Siinä tarkoituksena on ohjata tanssijoita huoltamaan kehoaan vahinkojen välttämiseksi. Jäsenet ovat saaneet asiasta jo sähköpostia.

Syksyllä uusina ryhminä alkaneet Anskun lasten ja nuorten alkeet sekä Samin aikuisten peruskurssi jatkavat myös keväällä 2023 ja ryhmiin otetaan uusia tanssin harrastajia mukaan. Samin ryhmä alkaa jo klo 17.30 ja sali on ryhmäläisten käytössä klo 17 alkaen.

Ilmoittautuminen kevään 2023 ryhmiin alkaa joulukuun puolivälissä, viimeistään ma.19.12.