STARin syksyn 2022 valmennus

Syksyn 2022 suunnittelu on meneillään ja ilmoittautuminen ryhmiin alkaa kesäkuun aikana. Ryhmät alkavat normaalitoimintansa ma.29.8.2022, jolloin koulujen salit avautuvat.

Jo ennen syksyn alkua järjestetään kesäleiri, 12.-14.8. Kisakallion Urheiluopistolla yhdessä kahden muun seuran kanssa. Sinne ilmoittautumiset alkavat, kunhan koko ohjelma tarkentuu. Jäsenille siitä tulee tietoa sähköpostitse.

Ryhmät ovat pääsääntöisesti kuten keväällä 2022 seuraavasti: (ikärajat ohjeellisia)

Tenavat ja lapset; 5-10v, latinoshow ja kilpatanssin alkeet, Veera Korpinen, ke. ja su.

Juniorit ja nuoriso; 10-18v, lattarit, Ansku Bergström to. ja vakiot Sami Helenius pe.

Aikuiset; SDA-peruskurssit ei kilpaileville, Tero Liljamo, su. Peruskurssi-uusi ryhmä, vak&lat, Sami Helenius, ma. Kilparyhmät, vakiot, Matti ja Tea Kantola, ma., lattarit, Helena Ahti-Hallberg, ke. Vakio ja lattari-tekniikka, Jaak Vainomaa, ti.

Lisäksi kauden 2022-2023 aikana lyhytkursseja vakio- ja lattari-kilpailijoille.

Tervetuloa mukaan.

Lisätietoja saa joko kotisivuiltamme tai sähköpostitse info ät tanssiklubistar.fi

(16 Posts)

4 thoughts on “STARin syksyn 2022 valmennus

 1. Suvi

  Moikka.

  Onko syksyllä ryhmä, johon 16-v tanssitaustan omaava aloittelija voisi tulla oppimaan kilpatansseja?

  Reply
   1. Jorma Pyy

    hei Suvi
    Anteeksi vastauksen viive – kesäloma jne…
    Tarjolla olisi ainakin Anskun (lattarit-torstaisin) ja Sami (vakiot-perjantaisin) ryhmät. Sinne voisi mennä joko E-D tai C-A tasolle. Suosittelen E-D:tä ekaksi ja sitten open kanssa voi sopia, kumpi taso parempi.
    yst.terv. Jorma

    Reply
  1. Jorma Pyy

   hei Suvi
   Kiitos kysymyksestäsi – valitettavasti pääsin vastaamaan siihen vasta nyt, kun olen ollut kesän poissa maisemista suurimmaksi osaksi ja tämä viestisi oli jotenkin mennyt minulta ohi silmien.
   Itse asiassa Starilla on ryhmiä, joihin voisit mennä. Ovat siellä nettisivuilla otsikon Ilmoittaudu kursseille alla listalla joka on otsikoitu “Lapset, juniorit ja nuoriso”. Niissä ryhmissä ovat alle 18-vuotiaat.
   Kannatta katsoa joko Ansku Bergströmin alkeisryhmää (sekä lat. että vak.) tai sitten sitä E-D ryhmää (lattarit) sekä Sami Heleniuksen E-D ryhmää (vakiotanssit).
   yst.terv. Jorma

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *