HUS-alueen koronaryhmä tiedotti pe.15.1.2021 nykyisten rajoitustoimien jatkumisesta myös lasten ja nuorten harrastustoiminnan osalta tammikuun loppuun saakka.

Tämä tarkoittaa sitä, että mitään ryhmiä ei voida aloittaa ennen kuin helmikuun alusta. Vastaavasti kautta jatkettaan kesäkuulle siten, että ryhmät saavat 14 kertaa valmennusta ja samalla järjestetään syksyn rästien pitäminen. Mikäli rajoitukset jatkuvat, on vaihtoehtona lyhennetty kausi, joka huomioidaan luonnollisesti kurssihinnoissa.

Samalla muistutamme kevään ryhmiin ilmoittautumisen tärkeydestä, koska tulemme informoimaan kutakin ryhmää erikseen heidän valmennuksiensa alkamisesta. Ilmoittaudu siis hetimiten varmistaaksesi ajantasaisen tiedon saamisen. Ryhmät alkavat, mikäli siellä on riittävästi ilmoittautumisia. Valmennusmaksut laskutetaan, kun ryhmän aloitus on vahvistettu.

Muistutamme myös, että Starin oma sali on jäsenten käytössä vapaaharjoitteluun sekä yksityistuntien pitämiseen varaamalla aika netin jäsensivujen kautta sekä lunastamalla klubisalin käyttöoikeus. Se löytyy kurssi-ilmoittautumisten takaa. Huomatkaa, että tanssiparista molemmat tarvitsevat käyttöoikeuden.

Rajoitustilanteen muutoksista tulemme tiedottamaan heti tietoa saatuamme ainakin ryhmäkohtaisesti.

ystävällisin terveisin Tanssiklubi Star ry, hallitus