Hyvät Starilaiset

HUS-alueen koronaryhmä tiedotti ke.27.1.2021 nykyisten rajoitustoimien rajallisesta avaamisesta alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnan osalta 1.2.alkaen.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että aikaisemmat rajoitukset pysyvät periaatteessa ennallaan, mutta seuraavia erityisiä ohjeita noudattaen alle 20-v. ryhmät voidaan avata ma.1.2. alkaen: 1) ohjaajat ja yli 12-vuotiaat pitävät maskeja, 2) säilytetään turvavälit treeneissä, 3) vanhemmat eivät voi jäädä saliin sisälle ja 4) vaihdetaan treenivaatteet jo kotona. Muistetaan myös käsihygienia ja se, ettei salille tulla, mikäli on vähänkin hengitystieoireita, vaan mennään testiin.

Kautta jatkettaan kesäkuulle siten, että ryhmät saavat 14 kertaa valmennusta ja samalla järjestetään syksyn rästien pitäminen. Aikuisten osalta olemme sopineet yhteistyöstä Balanssistudioiden kanssa Zoom-etätuntien pitämisestä ja Starilaisten niihin osallistumisesta. Tämän käytännön järjestely on vielä vähän kesken, mutta järjestyy loppuviikon aikana. Tällä tavalla myös aikuiset pääsevät treenaamaan kotona sekä vakioita että lattareita nimenomaan kotitreeniä varten suunniteltujen harjoitusten avulla.

Nyt viimeistään tulee ilmoittautua kevään ryhmiin, koska informoimme kutakin ryhmää erikseen sähköpostitse valmennuksien tarkemmasta alkamisesta ja aikataulusta. Ilmoittaudu siis heti varmistaaksesi ajantasaisen tiedon saamisen. Ryhmät alkavat, mikäli siellä on riittävästi ilmoittautumisia. Tämä koskee sekä aikuisten, että nuorten ja lasten ryhmiä.

Edelleen muistutamme myös, että Starin oma sali on jäsenten käytössä vapaaharjoitteluun sekä yksityistuntien pitämiseen varaamalla aika netin jäsensivujen kautta sekä lunastamalla klubisalin käyttöoikeus. Se löytyy kurssi-ilmoittautumisten takaa. Huomatkaa, että tanssiparista molemmat tarvitsevat käyttöoikeuden.

Rajoitustilanteen muutoksista tulemme tiedottamaan heti tietoa saatuamme ainakin ryhmäkohtaisesti.

Ystävällisin terveisin Tanssiklubi Star ry, hallitus